Algemeen

Over deze website

Zeker als je net begint met epoxy, zul je je snel realiseren dat er meer bij komt kijken dan gewoon twee vloeistoffen mengen en gieten. Misschien heb je geen idee hoeveel epoxy je eigenlijk nodig hebt om die mooie mal te vullen, en welke epoxy is eigenlijk geschikt voor wat? Misschien krijg je problemen zoals belletjes in je epoxy, dat het te snel of te langzaam uithardt, of dat je oppervlak niet mooi wordt. De temperatuur, de diepte van de laag die je wilt gieten, wat voor kleuren je wilt gebruiken, en UV bestendigheid van je epoxy, alles speelt mee. Of misschien ben je nog helemaal niet begonnen en wil je gewoon graag meer weten. Nadat ik alle fouten zelf heb gemaakt, en zag dat zoveel anderen dezelfde vragen of problemen hadden als ik in het begin, besloot ik deze website te maken. Hier verzamel ik alle tips die ik ken en beantwoord ik alle vragen die ik zelf had of daarna vaak te horen kreeg. Ik heb zelfs informatie toegevoegd over gerelateerde onderwerpen zoals het drogen van bloemen en gipsachtige materialen zoals Acrystal.

Hoe werkt deze site?
Je kunt op onderwerpen zoeken met de zoekbalk rechtsboven. Gebruik een trefwoord of enkele woorden, in plaats van een lange zin. Een goed voorbeeld is "hitte" of "kringen onderzetter" en niet "Ik krijg kringen in mijn onderzetters, hoe maak ik ze hittebestendig?" Je kunt ook alle onderwerpen bekijken die we hebben op de site. Als je aan het lezen bent, zie je onderaan iedere pagina tags staan. Als je op een tag klikt, krijg je alle pagina's te zien die daar mee te maken hebben. Zo kun je op verschillende manieren deze site doorlopen.

Veel plezier!

Toch nog vragen?
Mocht je vragen hebben waarvan je het antwoord niet op deze site terug vindt, word dan lid van de I Love Resin Art Facebook groep, beheerd door Polyestershoppen.nl, en stel je vraag daar. Dan zal ik of een ander in de groep je vraag oppakken.