Algemeen

Wie ben ik?

Misschien vraag je je af wie er eigenlijk achter deze site zit. Ik ben Ivo, zelf dagelijks met epoxy bezig sinds 2020. Als onderzoeker ben ik op mijn werk gewend om dingen uit te zoeken totdat ik ze helemaal begrijp. Toen ik begon te werken met epoxy begreep ik al snel dat ik ook hiervan alles wilde weten. Ik speurde Youtube af, scrollde door duizenden posts op Instagram en Facebook, las misschien wel duizenden tips... maar ik leerde vooral door veel te proberen. Mijn opleiding voor laboratoriumonderzoek kwam goed van pas. Verschillende epoxies, verschillende technieken, verschillende omstandigheden... ik heb honderden tests gedaan en ben nog lang niet klaar!
Ik miste zelf heel erg een plek waar alle tips en info over epoxy samen kwamen. Vaak moest ik het internet afspeuren naar informatie, en vond ik de info die ik zocht alleen op Amerikaanse sites. Ik hoop hiermee jullie te kunnen helpen. Deze site wordt wekelijks bijgewerkt, en er komt steeds meer informatie bij. Ik hoop dat deze site een mooie bron van informatie voor je is, als je op zoek bent naar informatie over het werken met epoxy!

Ik ben nog steeds niet "geland" op één ding wat ik graag met epoxy maak, ik heb ook nog lang niet alles geprobeerd en uitgetest, maar ik houd wel erg veel van het oceaan-thema. Als je mijn werkjes van epoxy wilt zien, kun je kijken op mijn website of mijn social media. Als je een actieve Facebook groep zoekt waar veel tips en allerlei mooie werkjes voorbij komen, word dan lid van de I Love Resin Art Facebook groep, beheerd door Polyestershoppen.nl.


Gerelateerde links